Kontakta oss...
Maria

Maria Bergström
maria@kulturpoolen.com

Maria Bergström är författare samt frilanskribent och den som ansvarar för manus till våra album.
I botten finns ett starkt intresse för historia och en vision att förmedla kunskap på ett lättillgängligt sätt.Förutom våra illustrerade album skriver Maria teatermanus och filar också just nu på en kriminalroman.

070 643 43 50

Staffan

Staffan Nilsson
staffan@kulturpoolen.com

Staffan Nilsson är till yrket silversmed, men har under lång tid sysslat med bokproduktioner av skilda slag, både som författare och redaktör. Han fördelar sin tid mellan böcker, smide och undervisning. Han har också en fil. kand i historia. Staffan tar hand om kulturpoolens praktiska produktion, allt från tryckeriet till avtal och royaltyredovisning.

070 565 65 43

Anne Lie

Anne-Lie Sahlin
anne-lie@kulturpoolen.com

Anne-Lie Sahlin ansvarar för researchen inom Kulturpoolen. Under processen då ett album blir till har hon ett nära samarbete med författaren och de olika institutionerna, exempelvis Mårbackastiftelsen & Vasamuseet. Till yrket är Anne-Lie kulturvetare med mag. kand. i antropologi.

070 288 24 44

Ann Britt

Ann-Britt Åsebol
ann-britt@kulturpoolen.com

Ann-Britt Åsebol har alltid kallats Fia sedan barnsben (förkortning av andra namnet Sofia). Hon är från början lärare och har inom skolväsendet undervisat på alla stadier och även varit lärarutbildare och rektor. Hon gillar böcker, folkbildning och är entreprenör och föreningsmänniska. Hennes sysslor i Kulturpoolen är bl a att skapa kontakter inom näringsliv och skola.

070 595 18 02

Beställ genom att "ta kontakt" per tfn eller e-post. Enstaka album 89 kr. Vid större beställningar och till återförsäljare utgår rabatt.